Oct 17, 2012

Melalui email

Second attempt....tensen hokay guna app yang mengarut ni...penat2 menulis tetiba hilang gitu je entry...then terus malas nak menulis..hikhikhik...

Harini siapa yang puasa sila angkat tangan...aku tak puasa pun...harini kan 1 zulhijjah dah...hujung minggu depan dah nak aidiladha...alhamdulillah kerana kita masih lagi diberi peluang untuk menikmati nikmat hidup didunia ni...

dh nak abis tahun dah...ape lah perubahan yang ketara yang ada ye?kalau aku ni,yang paling nmpak of coz lah pebih pemalas..malas nak update blog...selalu salahkan apps adroid ni..tp pada hakikatnya,aku ni yang malas..hahahah...tp keje lain masih seperti dulu..cuma malas berbelog aje..hahaha...

Yang terbaru, cuba teka gambar ni....aku mmg jakun weh..tak penah tgk bunga ni..terus snap gambar...jakun kan?ni gambar hasil dari kebun kecil aku...hihihihihi...bleh teka tak?kalo nak tau,inilah bunga buah limau purut...aku tak penah tgk...biasa tgk buah limau purut je...hahahaha

P/s : sape rindu aku ye?heheheeh
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

4 comments:

Roz said...

sama la kita..xpernah tgk gak bunga limau purut ni...hihihi..

salam kenal!

Sabihah said...

hihihi...

Daddy Ziyyad said...

saya mmg tak suka update blog guna henfon/tablet...pakai desktop/laptop yg paling best..:)

Sabihah said...

betul tu dzz...sy pun kurang suke..but then,itu je gajet yang ada buat masa ni..hihihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...