Jan 21, 2013

Eryna @ aquaria KLCC

Ahaha...baru jejak kaki..selama ni duk dengar je org duk cite..baru je pergi minggu lepas..hikhikhik

Minggu lepas,ayah bee ajak teman dia drive ke KL..alang2 pergi,jalan2 skali..hehehe...niat asal nak g zoo negara tapi terpaksa batal sebab cuaca tidak mengizinkan..so,lepas difikir2, kami amik keputusan nak pergi Aquaria ni..ayah parking kereta dekat jalan TAR je sbb parents bee nak g sogo n jalan2 citu(takde laa tempat lain..hihi) so,kami anak branak(me, hubby n eryna) naik train g KLCC...

Seronok laa sikecik tu..tgk byk ikan2..terasa mcm duk dlm aquarium..bukan ikan tu dlm aquarium,kami ni ha dlm aquarium..hihihi...gambar byk tp dlm hp cik hubby...sabo jelah..tp mmg seronok sgt...saje bwk jalan sikecik...ada masa,rasa nak pegi lagi...^^

P/s : sape yang penah pegi?sila angkat tangan..hihihi
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

3 comments:

Yantisa said...

akak yang tinggal dekat dgn KLCC pun belum sampai sini .

Sabihah said...

hihihi..bile dekat tak teringin pun kan?

Liza @ Adzriel AB said...

aiii seronoknya dia jenjalannn...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...