Sep 30, 2014

Sabihah Shaklee Independent Distributor Terengganu

Sticky post until 24th January 2013

Assalamualaikum dan Salam sejahtera
Saya SABIHAH, Shaklee independent distributor ID no. 912422…COD area Kuala Terengganu, Kuala Berang dan Marang, Terengganu..
Sekiranya diluar kawasan COD, saya akan pos melalui Poslaju/Gdex/Nationwide
Jika anda mementingkan kesihatan dan kecantikan dalam masa yang sama, sudah tentu anda memilih SHAKLEE
Contact saya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang
KESIHATAN OPTIMUM
Set A Kesihatan Optimum
PENYUSUAN SUSU IBU
set bf
KESUBURAN
SET KESUBURAN SHAKLEE
HAMIL/BERPANTANG 
set kehamilan, kesuburan & berpantang
DIET SIHAT TANPA BERLAPAR
konsep-utk-kurus-500x427
MASALAH KESIHATAN YANG LAIN
Sekiranya anda membeli, anda akan dapat consultation percuma dari saya
Last but not least…sempena rezeki yang mencurah2 ni, Bee akan bagi hadiah misteri bagi setiap pembelian ESP dan Fridge Magnet Shaklee untuk setiap pembelian dengan Bee..hot sale ni hanya berlangsung sehingga 24hb January 2013…jgn malu jgn segan…^^ membeli sambil menderma dengan BEE

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit

2 comments:

M a W a D D a H said...

menarik pulak tgk shaklee nie..tpi xtau nak pilih yg mane 1..rambang mata..sume cam ok jer utk body..

Sabihah said...

contact laa aku adah...aku ada no mu tp mcm mu xpakai dh je no tu..

0199897010

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...