Jan 15, 2013

Update pantas

Sorry sgt2 rakan2 blogger...penyakit malas aku semakin menjadi2 sejak akhir2 ni...malas nak update blog...jgn marah k?

Ni siri update pantas...alhamdulillah,eryna dh masuk tadika(mcm tak percaya.huhuhu) ari mula2 anta tu,menangis bukan sbb takut umi tinggal tp saje sbb tgk org lain nangis...umi tunggu jugaklaa first day tu..masuk hari ke dua,masih lagi menangis(mcmlah tak pernah gi school sikecik ni...huhuhu) tp second day ni,umi tinggal je...nak nangis pun nangis lah..meraung laa..umi buat tak tau je..hehehe...third day tu abah yang hantar...alhamdulillah,dh ok..agaknya dh jumpe kawan kot...hehehe...

Rsnya belum terlewat aku nak ucap,selamat tahun baru..pada sesape yang masih menung,masih merenung masa depan ni,berhenti lah...jom kita sama2 majukan diri kita untuk kehidupan yang lebih bahagia..insyAllah dunia dan akhirat.aminn

Dh 2hari cik hubby pergi kursus...eryna g school dgn mak aku...mak aku balik rumah cerita, td masa antar eryna

Eryna : cik(panggilan untuk mak aku), takyah anta eryna laa..eryna masuk sendiri

Amboi...berlagak beno bunyinya.aritu kemain lagi meraung takmo pegi school..hehehe sabo ajelah eryna ni..

P/s : rs nak makan sotong goreng nestum...yum..yum

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...