Feb 8, 2013

Alhamdulillah..

salam hujung minggu buat kami2 yang duk di Terengganu ni..hihihi…niat dihati nak update blog semalam, tetapi tiba2 pening kepala..batuk dan selsema melanda diri…dh bleh agak rsnye kenapa tetiba demam ni…hihihi..sendiri cari pasal kan??hihihihi…ok, bukan nak cerita pasal demam ke hujung minggu ke…^^

IMAG0460 My baby dh besar..^^

Seminggu ni, asyik dpt soalan berkenaan set mengandung, berpantang dan menyusu…rupa2nya ramai yang masih kabur pasal set ni…mcm yang bee penah bgtau sebelum2 ni, semua set ni bergantung kepada bajet anda..contoh, anda sedang mengandung, tak semestinya anda kene beli semua kelima2 produk tu..pilih mana yang berkenan cukup lah..nnt rs nak tambah lagi, bleh tambah..^^

set kehamilan, kesuburan & berpantang 

agaknya kenapa ye bee kata gitu?ye lah, badan kita masing2..bee dari dulu lagi kalo beli shaklee tak penah beli sekaligus..mane nak cekau byk2..hihi…lgpun vitamin2 ni sume bukan sebotol tahan sebulan…^^ itu sebabnya bee kata produk shaklee lebih murah dari yang ada di pasaran…contoh b complex, multivitamin dan vitamin c bleh tahan smpai 4bulan, so, bulan ni beli tiga ni dulu, bulan depan bleh tambah vitamin lain plak..lg pulak, mengandung bukan sebulan je, u have 9 month to complete the stage..kan?^^

“bee, sy dah beli set menyusu ni, tapi tak tau camane nak consume…dh minum ESP dan amik vitamin2 tapi masih tak meningkat pun penghasilan susu…”

ni satu lagi masalah, u makan laa seguni pun suplemen, susu takkan bertambah kalo u malas…susuibu dihasilkan oleh tubuh…kalo kita nak tubuh kita hasilkan byk susu, kita kene bgtau tubuh..mcmane?sbb tu bee kata anda kene rajin…rajin ape?rajin kosongkan B..sebab bila B kosong, tubuh akan hasilkan lagi, lagi dan lagi…lepas je bby menyusu, pump susu yang tinggal dlm B..itu akan bg signal kat tubuh bahawasanya bby need more, more and more…so, tubuh akan hasilkan byk lagi susu..^^ kalo tak paham lagi, cepat2 add bee kat fb atau call/sms 0199897010, kita chit chat, bee bleh cuba tolong..k??

satu lagi bonus yang anda dpt kalo membeli dgn group bee ni, kami akan consult korang mcmane nak consume, bila bleh consume untuk dptkan hasil terbaik..insyAllah..^^

p/s : rindu menyusu eryna dulu…^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...