Feb 2, 2013

OmegaGuard Shaklee

Assalamualaikum….

Kali ni nak cerita pengalaman cik hubby…cik hubby ni selalu demam, batuk dan pening2 kepala…kadang2 smpai tanak bercakap langsung dengan bee…ye lah, kan?selalunya cik hubby akan rs ni bila cuaca panas, dia skip makan dan jugak tekanan kerja…^^

Kalau ke klinik, doktor akan ckp,

“nothing to worry, cuaca panas mcm skrg ni mmg laa…mmg ramai arini dtg sebab ni..”

“awak darah rendah ni..”

“migrain kot ni…sy bagi ubat tahan sakit ye..”

Bee ni kalo dengar nak bagi ubat tahan sakit, sorry ye doktor, bee mmg akan cuba elak makan..cik hubby lain, dia nak hilangkan je, dia makan sume…itu yang buat bee selalu pk, apa suplemen yang bee bleh bagi dia…hmmm

Since bee join shaklee ni, bee bagi dia multivitamin+b complex+omegaguard…untuk kesihatan dia, untuk tenaga sbb dia kerja mlm jugak kadang2 dan untuk bantu dia untuk atasi pening kepala tu…

Omega Guard

alhamdulillah, 2bulan ni walau sesekali skip jugak amik vitamin ni(sbb terlupe…) cik hubby tak demam langsung..batuk pun takde n yang penting tak dengar pun dia mengadu pening kepala…yeay…

Bonus lainnye, sejak cik hubby consume OmegaGuard ni, berat dia turun 7kg…dalam tak sedar pun…ni rasa bee pun nak try ni…selama ni amik lecithin je, kalo tau gitu, bee makan sama2 dengan cik hubby je omega ni..hehehe

Ok, bee kongsi fungsi lain omega ye…

  • Ada penyakit asma dan lelah kerana Omega berperanan mengelakkan kesejukkan.
  • Ingin menurunkan berat badan kerana Omega menggalakkan pembakaran lemak dan mengelakkan pembentukan lemak.
  • Mempunyai penyakit gout kerana Omega mengelakkan imflamation pada sendi-sendi dan langkah berjaga-jaga supaya bengkak itu tidak membesar.
  • Ada penyakit kulit seperti alahan seafood, resdung, ekzema dan gegata.
  • Penghidap penyakit jantung dan darah tinggi
  • Penghidap kanser.
  • Ingin meningkatkan daya tumpuan dan mengingat seperti pelajar, kanak-kanak, ibu mengandung dan ibu menyusu.
  • Mengalami sakit dan keradangan sendi.
  • Anda mengalami kebas-kebas tangan, kesejukkan kaki dan tangan terutama wanita lewat 50an.

Jika ada yang berminat, bleh contact bee ye…

** These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration**

** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

1 comment:

M a W a D D a H said...

Tak sabar nak mencuba. Nak hapuskan lemak2 degil...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...