Jun 23, 2013

Pening? angin? demam? migrain? selsema?

Salam ahad semua..buat ape tu?dh makan?ahad bekerja di terengganu..selamat bekerja..^^

Arini nak cerita pasal nutriferon...aritu cik hubby demam2 malam minum nutriferon 2malam,terus baik smpai arini..alhamdulillah...bee plak semalam pening2 kepala smpai xleh nak bangun...tak tau kenapa,takde sebab yang nyata laa..kdg2 disebabkan angin tp tak tau laa...oleh sbb nutriferon ni dh ada kat rumah,terus amik satu paket,bancuh dgn air masak,minum dan rehat..alhamdulillah, bangun pagi tak rasa pening sgt..mlm ni minum satu paket lagi laa..hihihi...

Yang bestnye,dh tak.perlu telan panadol/paracetamol lagi..yeay...

Ok,jom bee kongsi sket apa itu nutriferon

Apa Nutriferon ni?
★ Adalah inteferon semulajadi di dunia yang HANYA dipaten oleh Shaklee dan TIDAK dijual di kedai2 biasa.
★ Ia dihasilkan drpd ekstrak 4 tumbuhan (biji labu, bunga sunflower, honeysuckle jepun dan biji plantagi) yang mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Apa gunanya interferon ni?
1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari. Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sist. Imun tubuh.
2. Melindungi dari influenza. Melindungi dengan berkesab drpd virus, microb termasuk selesema, flu, alergi dan influenza.
3. Meringankan stress dan kelesuan. Meringankan kemudaratan yg disebabkan keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup sibuk.

Siapakah yang perlukan Nutriferon?

1. Mereka yang ingin kekal sihat
2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan
3. Individu yang selalu stress
4. Ibu yang menyusukan anaknya
5. Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif
6. Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak
7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)
8. Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma

Kenapa mesti memilih Nutriferon Shaklee?
1. Ia membantu meningkatkan kadar interferon di dalam badan secara semulajadi - Saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada sistem imunisasi yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan yang dihasilkan oleh US oleh Pakar Imunisasi yang menjumpai interferon.
2. Ia dihasilkan oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima, immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon dalam badan kita. Nutriferon Shaklee adalah satu-satunya supllemen perlindungan di US.
3. Campuran interferon yang dipatenkan – elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon daripada ekstrak tumbuhan yang telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak Japanese Honeysuckl.
4. Di sokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia, Ujian klinikal ini mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di dalam Nutriferon.
5. Formula ekslusif dilindungi oleh 3 paten – Nutriferon disokong oleh 3 paten dan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya ekslusif di Shaklee.
6. Ia dibuat menurut sistem piawaian kualiti yang terbaik. Ia telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi & prestasinya.

Jadi,nutriferon adalah perkara wajib ada dirumah..yelah,sakit pening demam selsema ni bukan kita boleh pilih bila2 nak kena...yang penting persediaan sebelum kena..lagipun satu kotak nutriferon ada 30sachet.bukan makan setiap hari tau..^^

Berminat?jgn segan2 contact bee ye
0199897010 call/sms
0173740100 wassap/wechat/line/kakaotalk
cksabihah@gmail.com
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...