Jun 21, 2013

Salam Jumaat dan Mealshake shaklee

ok, terus terang nak cerita… arini feeling2 sedih sbbnya dpt byk berita kematian lately…mmg betul,kita semua takkan terlepas dengan kematian, tp sebagai seorg manusia biasa, perasaan sedih tetap ada..kan??doakan yang terbaik buat keluarga yang mengalaminya…aminn

bulan ni promosi Mealshake shaklee…harga mmg jatuh ketahap kritikal..sampaikan bee sendiri pun beli stok untuk diri sendiri..y?ye laa..terasa rugi tak beli..hehehe

buat sesape yang tak kenal Mealshake ni macamane rupanya..meh nak tempek sekeping

mealshake1

tgk rupa pun dah rasa teruja kan?perisa vanilla…sedap woo…meh nak tempek testimoni skali

mealshakebiasanya, org beli Mealshake ni untuk anak2..tp jgn kata kita semua takleh minum plak..Mealshake shaklee untuk semua tau..kenapa?jom kita tgk, apa yang menarik pasal Mealshake shaklee ni

6 fakta tentang Mealshake:

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Antara kebaikan Mealshake ini ialah :

  • rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Mealshake memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti

harga plak?pm bee kat facebook je..ataupun call/sms 0199897010 atau wassap/wechat/line/kakaotalk kat no 0173740100…bee tunggu tau…harga paras tengkuk punye..^^

Saya Sabihah, Pengedar Sah Shaklee Anda (ID 912422)

Penghantaran dibuat untuk customer kawasan kuala terengganu, marang dan kuala berang…Diluar kawasan, jgn risau, bee akan pos smpai ke tempat anda

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...