Jun 10, 2013

Testimoni set sendi,urat saraf dan tulang

Assalamualaikum..dah lama tak mengupdate cerita dlm blog ni...arini nak cerita pasal set sendi,urat saraf dan tulang...selama ni bee selalu baca aje cerita org sekeliling...kali ni terjadi sendiri pada suami bee..alhamdulillah sejak bertemu shaklee,bee dh tak makan painkiller ni...alhamdulillah,sakit makin pulih...

Ceritanya,weekend baru2 ni,kami sekeluarga join rombongan ke langkawi..dipendekkan cerita biasalah,bila sebut aje rombongan,byklah barangan nak dibawa...cikhubby tu dh mmg pernah sakit pinggang dulu..oleh sebab itu,dinasihatkn doktor,tak bleh nak angkat dh brg2 berat...masa hari kejadian,takde sakit apa2 lagi..balik je dari langkawi,pagi ahad tu..jeng...jeng...jeng

Cikhubby tak boleh berdiri tegak...bangun je dari tido,cikhubby mandi dan solat dlm kdaan terbongkok sedikit...risau dihati jgn ditanye2..terus contact kawan2 shaklee sape yang ada ADVANCED JOINT HEALTH TABLET...ok,tak pernah bagi pun cikhubby mkn tablet ni..ni first time..lepas solat semua,bee bancuh sunquick+COLLAGEN POWDER shaklee,sbbnya bee tau dlm collagen powder shaklee ni ada B Complex untuk bantu dlm memperbaiki sistem saraf dan kesihatan sendi...then bee suruh cikhubby rehat sekejap...

Masak untuk makan pagi tu adalah sgt tidak sesuai..bee beli je..(padahal malas..hahahaha) sudah makan pagi,bee bg cikhubby OMEGAGUARD shaklee 2biji...omegaguard ni untuk bantu meredakan radang pada sendi..sbb tu org Gout amat sesuai amik omegaguard ni...then,bee ajak cik hubby ke klinik untuk amik mc..yelah die kan keje..wajib amik mc walau macamane pun kan...balik dari klinik,bee jumpa kawan yang ada Advanced Joint Health Tablet(AJHT) tu..makan tengahari rumah mak mentua...lepas makan tghari,bee bg cik hubby AJHT 2biji...ubat yang doktor bagi pun bee tak bagi cikhubby makan...saje nk try tgk kesan shaklee punye produk..lepas tu solat zohor dan rehat...petang tu nampak cikhubby dah tak bongkok lagi..cuma katanya sakit tu ada lagi..sblm tido,bee bg OSTEMATRIX 4bj untuk sumber kalsium dia...

Alhamdulillah,macam magic, bangun pagi, cikhubby kate dh elok dah..cuma sengal2 tu ada terasa lagi..tp amat2 berpuas ati sbbnya cikhubby langsung tak telan painkiller...for the first time cikhubby sakit pinggang tak makan painkiller...rs nak melompat...terima kasih Allah sbb pertemukan bee sekeluarga dengan Shaklee...alhamdulillah...

P/s: panjang ceritanya..tp berbaloi baca kan?hihi...jgn segan2 nk contact bee untuk dptkan harga cecah lantai untuk semua...free consulatation untuk korang2 pelanggan bee..dan jgn malu nak tanye apa2 pasal Shaklee..in shaa Allah bee bantu setakat yang termampu...

Saya sabihah (ID:912422)
Pengedar sah shaklee kuala terengganu, kuala berang dan marang
Diluar kawasan?jgn risau..bee pos melalui poslaju,gdex
0199897010 call/sms
0173740100 wassap/wechat
--
Sent from my Android phone with K-9 Mail. Please excuse my brevity.

2 comments:

Kirahshakirah abdul hamid said...

Brp hrga 1 set shaklee ni?

Sabihah said...

Salam dear...boleh contact sy by
email chekubee@gmail.com
Sms/call 0199897010
Wassap 0173740100

^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...