Aug 6, 2014

Selamat hari raya!!

Selamat hari raya dari bee sekeluarga...

Sebenarnya bee sedang cuba aplikasi blogger dalam android ni...kalau elok post yang keluar nanti, boleh teruskan update blog guna HP je..

Macamana cuti hari raya?? Cukup ke?? Berat badan?? Ramai yang mengadu dengan bee, puasa turun 2kg seronok tapi tak sedar bila raya naik 4kg...ada tak yang alami?? Bee pun pernah..tapi alhamdulillah tahun ni, tak naik pun berat selepas puasa..sebabnya bee dah sediakan protection awal2 lagi..lagipun selepas berpuasa sebulan, perut dah tak boleh makan banyak sangat!!!

Nak tau apa yang bee amik??

Herblax+alfalfa untuk tindakan detoksifikasi yang sgt efisyen

Lecithin+omega(kadang2 je) untuk bantu membakar lomak2 dari makanan malahan lemak2 degil yang dah lama bertapak dalam tubuh itu

ESP + Cinch cafelatte yang ni lebih memberi kesan kenyang yang panjang serta membantu dalam memberikan tenaga sepanjang hari

Haaaa...tu jelah rahsia bee...senang kan?? Tapi ingat apa2 suplemen pun bukanlah ubat kurus ye..kita tetap kawal pengambilan kalori setiap hari...in order to get the best result!!!

Tapi jangan salah faham..tak wajib pun amik semua..ada kawan bee amik lecithin dengan herblax je pun dah boleh turun berat sampai 5kg...yang penting konsisten...semuanya dalam budget anda!!!

Saya sabihah
Pengedar sah shaklee anda
0199786919
0173740100

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...