Aug 31, 2014

Umi!! Nak susu shaklee!!!

UMI = SHAKLEE

Selalunya itu yang eryna sebutkan...bagi eryna, shaklee dan umi dia ni tak dapat dipisahkan...kalau dia tengok umi mengadap laptop ke Handphone ke, dia akan datang tanye

"Umi buat kerja shaklee ke?" Tau but still datang tanye...even kawan2 datang nak beraya pun dia tanye "nak beli shaklee?? Ada...." Owh eryna... Kuat sungguh drama kamu...

Contoh pagi tadi umi tanye
"nak minum air tak pagi ni? Umi buatkan..."

Eryna jawab
"susu shaklee laa umi..eryna nak putih"

Siap dalam kereta perjalanan nak hantar dia ke tadika boleh lagi tanye
"putih xlagi eryna??"

Masakan minum pkul 7, pkul 730 terus nampak kesan sayang...aduhai...

Tapi jangan pelik, kandungan dalam mealshake shaklee ni memang ada vitamin antipenuaan dan ada set lengkap B Complex, iron, copper untuk membantu pembentukan sel darah merah yang sihat sekaligus meningkatkan WARNA KULIT...tu laa, jgn pandang rendah pada kata2 sikecik tu..dia pun tahu tau!!!

Promosi kejutan dari shaklee bulan september ni...biasa kita tau promosi beli 6 percuma 1 kan???!!!!

MEALSHAKE KALI INI PROMOSI BELI TIGA (3) PERCUMA SATU (1)

Menarik tak???

Sangat kan???

0199897010
0173740100

chekubee@gmail.com
Facebook : cksabihah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...