Sep 24, 2014

Pengalaman Ibu Bersalin ^_^ Set Berpantang Shaklee Terbaik; TESTIMONI!!

Eryna dah 5tahun dah...tapi segalanya masih segar dalam ingatan..macamana saat keluar tanda bersalin tu masih lagi buat kerja di pejabat..bila ingat terasa lucu pulak...yelah anak sulong, mana lah kita nak reti segala macam benda..bila keluar lendir bercampur darah tu, terus rasa takuttttt... tapi sangat bersyukur sebabnya mak sentiasa ada untuk bagi bimbingan..cik hubby ofcoz lah sentiasa disisi cuma bila ada soalan nak tanya, mak la tempat rujukan!!!


Pengalaman dalam bilik bersalin lagilahhh...ORANG KATA anak sulong memang lambat sket..sejam baru 1cm bukaannya..masuk bilik bersalin sebab nurse wad kate dah 6cm bukaan..rupanya baru 3cm..hahaha...dahlah bilik bersalin tu sejukkkk menusuk tulang!! Tapi hikmahnya sangat bagus..bila duk bilik bersalin, suami boleh ada kat tepi... Yang kelakarnya suami tak boleh pegang langsung...asal dia pegang, rasa nak marah..hahaha..."JANGAN PEGANGG...SAKIT NI!!!" ntah apa kene mengenanya pun tak tau..cik hubby pegang tangan je pun..hihihi..so, terpaksa lah bersabar ye suami2...macam-macam ragam orang dalam dewan bersalin ni..hihii

Masuk wad hari rabu selepas balik keje, malam tu pecah ketuban (nasib baik jugak, tengah tido tu dia pecah...abis basah kain cadar semua..hihi) hari khamis duk sakit main-main gitu..malam jumaat pkul 1 pagi masuk dewan bersalin, pkul 10 pagi baru beranak..tu pun doktor tak bagi beranak lagi sebab bukaan tak abis bukak lagi..hahaha..tetapi sebab sakit (degil) nak jugak bersalin waktu tu jugak...doktor pun check2 anak tak besar sgt, so, doktor bagi teran...tepat 10.04 pagi keluarlah sikecik tu dengan berat 2.89kg..berat jugak kan??hihihi

MACAM MANA PENGALAMAN BERSALIN ANDA?

testimoni yang berjaya dan berkesan menggunakan set berpantang dari shaklee

Salah seorang senior masa sekolah dulu merangkap customer tersayang gitu...alhamdulillah sangat sebabnya dia memilih untuk mencuba set berpantang dari shaklee yang terbaik.

Jom bee senaraikan apa yang ada dalam set berpantang shaklee samada bersalin normal atau bersalin pembedahan

vitalea b complex vitamin c zinc complex energizing soy protien esp alfalfa complex ostematrix shaklee

2 comments:

Nor-Ana mohd said...

set berpantang ditambah lagi dengan bpantang tradisi org dulu2..
ccerewet..tp kesan jnagka masa pnjng, sihat dan mantain comel je walau ank ramai pun

CKSabihah Bee said...

kan??!!!kita yang nak pakai tubuh ni bukan sehari dua..kalo pnjang umur, panjang lagi masa kita nak pakai kan...lakukan yang terbaik untuk diri sendiri!! ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...