Mar 18, 2015

ESP?? Tak Sedap langsung!!!!

Punye lah exited nak minum ESP ni sebab jiran sebelah rumah minum, kawan kat ofis minum, adik ipar pun minum malah ayah sedara pun minum ESP ni...rata2 yang minum semuanya dapat kesan yang postitif..TAPI KENAPA RASANYA MACAM NI??!!

Kan bee dah cakap, ESP ni rasa SOYA TAWAR!! jangan lah expect rasa dia mcm susu soya kat pasar malam tu...yang tu dah campur gula bagai..kan??


ESP Shaklee ni different tau tak?? ESP Shaklee diiktiraf diseluruh DUNIA dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat KOMPREHENSIF serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan...HEBAT KAN??

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "Non-GMO" (Non-Genetically Modified Organism) yang mana diproses pada suhu yang rendah..paham ke paham ni? senang cerita, takde penggunaan apa2 organisma start dari semai benih, tumbuh dan hidup subur dahtu berbuah sampai lah dipetik buah itu.takde bahan tambahan yang kononnye membantu mempercepatkan tumbesaran ke hape..semuanya NATURAL..gitu kekdahnya...HEBAT KAN??

ESP Shaklee merupakan satu-satunya produk dalam PASARAN yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting...dan asid amino ni, tak dapat dihasilakn oleh tubuh kita manusia tau? sebab tu kita perlu ambil dalam bentuk makanan!! Ia juga diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN dan 4 sumber MINERAL dimana ianya sangat sesuai untuk semua peringkat UMUR. Nak tau lagi best? Kandungan INDEKS GLISEMIK (G.I) dalam ESP juga rendah, menjadikan ia sangat sesuai kepada penghidap DIABETES (Kencing Manis) HEBAT KAN??


haaaa...meh nak berbalik kepada topik asal...tak sedap?? Sebenarnya banyak resepi sedap dalam dunia ni..cuma kita ni jangan lah sempitkan sangat cara pengambilannya..kan?? Kebanyakkan SID cuma akan bagitau, jangan bancuh dengan air panas je...tapi takde pun cerita suruh bancuh dengan ais kan?haaaa... nak sedap, campurlah ais...buat ICE BLENDED ke...perghhhh..pada yang tak suka sngat rasa soya tu, apa kate campurkan je dengan apa2 minuman kegemaran kecuali KOPI atau NESCAFE...


bee suka bancuh dengan sunquick...apa? masam? pilihlah sunquick tropika tu...wahhh sedap giler wa cakap lu!!! kadang customer2 bee suka minum dengan milo, jus buah atau mungkin anda suka minum susu dalam kotak tu? campurlah sesudu ESP ni..wahh SEDAP SEDAP WEHHH


tapi bee tak katelah semua org suka..ada org memang tak boleh telan rasa soya ni..nak tau rahsia bee kekal muda remaja cantik jelita?? BUAT LAH MASKER...senang je, amik sesudu ESP, campur air..tempek lah kat muka tu..anytime tapi janganlah buat anywhere..takut nanti cik abang sayang larik tidur bilik lain..hikhikhikhik...

nak dapatkan ESP dengan 5% discount?? hanya on MARCH 2015 sahaja tau??

019-9897010
017-3740100

Nak order tapi tak sempat nak pm? KLIK
Nak beli ESP sendiri? KLIK

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...