Aug 24, 2015

Dimana ada makanan, disitu ada ErynaFirzanah

Ada yang tak kenal siapa ErynaFirzanah ni? Nampak sangat tak pernah baca blog bee..hikhikhik



Inilah anak umi dan abah

Kalau nak kenal, itulah sibudak kecik Eryna..hobi dia banyak..suka "kemas barang", suka "membaca", dan macam2 lagi..hobi yang paling dia suka dan tak boleh kalo tak buat sehari adalah MAKAN!!

Jangan tak tau ye, teacher dia kat sekolah pun pening dengan dia..sebabnya suka makan dan tambah makanan dan lagi tambah makanan..hahaha...umi dia pun dah tak tau camane nak bagitau..abis selera dia, takkan lah umi nak marah..



Benda kedua dia suka Mealshake shaklee..memang dia akan mintak kalo tak buat dia akan bancuh sendiri mealshake dia..yelah anak umi ni dah besar..alhamdulillah..kalo tanye kenapa eryna nak minum mealshake ni? Dia cakap sebab dia nak putih..hahaha..sabo ajelah bdk tecit sorang ni...hihihi



Nampak ni? Perkara ketiga dia suka makan adalah bawang dalam ikan singgang...aduhai, terpaksa lah umi letak bawang banyak2 dalam ikan singgang..pasti dia amik semuanya..diulang SEMUANYA tau..hihihi



Dan dia suka kucing...inilah Bella...kucing rumah kami..kami seronok setiap hari melayan Bella..nnt lah bee share pasal Bella plak lepas ni ye

Umi sayang sama kamu ErynaFirzanah

posted from Bloggeroid

1 comment:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...