Oct 21, 2016

Eryna Usik Ayam tu je

Umi tengah syok rehat tengok tv, tetiba dengar eryna duk meroyan

Eryna : chipp chipp chipp

Dia sebut berulang2 tau tak. Asalnya umi malaslah nak melayannya. Buat2 tak dengar jelah kan. Tapi!!!! Naik bingit jugaklah telinga ni.

Disebabkan tak tahan telinga, umi tanye laa

Umi : Eryna buat ape tu?

Eryna : Eryna usik ayam tu

Umi: Usik ayam? Hahahahaha... abistu ayam tu faham ke Eryna usik dia

Eryna : abis, eryna sebut chipp chipp tu kan bahasa ayam. Dia paham laa tu

Alahai anak. Kenapa buat umi gelak petang2 ni. Tak jadi nak marah sebab still buat suara sumbang mengUSIK ayam2 tu. Ahahahahaha

Suka hati kamu lah anak. Asalkan kamu bahagia. Dah lewat ni, cuaca pun tak berapa nak elok. Mendung mcm nak hujan je, malas pulak nak keluar. Tapi tadi janji nak keluar dengan dia. Abah nya malam ni baru sampai. So, malam ni, keluar lagi amik abahnya kat ofis..

Pss... Ni baru sorang anak. Kalo ramai  macamana lah ibu2 melayan ye. Kalo dah sorang usik ayam, sorang usik kucing pastu sorang lagi sibuk usik umi. Pengsan!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...