Jan 30, 2011

ngantuk, sibuk and entry pendek

arini aku masih lg buat untuk pakej 2..mcm yang aku sebut kat entry ni.

hopefully dapat laa siapkan before raye cina…sbbnye aku nak cuti jugak wehh…kalo aku dapat OT takpe jugak nak suh aku dtg ofis cuti2 ni…tak dapek laa..mls aku datang keje waktu cuti..hahahaha

jd untuk rakan2 blogger, sorry sgt2 kalo aku tak sempat nak update blog atau tak berkunjung ke blog2 korang..kalo aku dapat waktu free, insyAllah aku pasti akan berkunjung..hehee

2 comments:

sissyira said...

salam malam selasa =)

semoga dapat siapkan kerja itu sebaiknya =)

ziarah rakan yang saya follow =)

Sabihah said...

TQ2..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...