May 31, 2011

Selasa = Suram

suram je pagi selasa ni…walau dah masuk tengahari, masih terasa sejuk nye..(padahal aku duk dlm air-cond) hhahahaha

ingat tak entry INI??pasal aku nak tukar talipon tu…heheh….cik hubby dah berkire2..duit simpanan dah cukup nih…tp belum beli lg…just berkire2 je baru…hehehe…

tp nmpak nye cik hubby betul2 berkenan HTC Desire HD ni…

htc-desire-hd_thumb[2] aku??ok je mane2 pun….kite tunggu jelaa minggu depan ke 2minggu lagi…ada laa tu smpai kat tangan aku mane2 satu…

ok laa pasal HP..aku nak cite pasal sikecik eryna plak…eryna dah mula minum susu formula kat rumah…dah seminggu kot…aku lega…cik hubby pun lega..sebbnye?sebabnye, die yang mintak sendiri..aku tak paksa pun…alhamdulillah…sepanjang umi jaga kamu, kamu baik sekali…cuma perangai nakal kamu kadang2 ada jugak buat kami pening…hehehe

aku penah jugak baca satu artikel(lupe dah mane aku baca) bile umur anak kite dah masuk 2tahun, biasanya susu ibu jd sedikit masin dan tak sedap kot..thats y, ada sesetengah kanak2, bile rs tak sedap ni, die mintak yang lain…mcm eryna, bile aku tanye nape nak susu botol?die mesti jawab susu umi dah habis..hehe(agaknye production susu aku dah makin kurang..thats y kot…kan??kan??)

takpe laa…lgpun, eryna dah masuk 2tahun bulan 6 ni…jd aku dengan rela hati, lepaskan die minum susu yang die nak..ape2 saje…^_^

p/s : dah nak masuk 2tahun dah eryna??nak celeb ke tak eh??hadiah ape nak bg tahun ni ye??

2 comments:

wahida said...

nak beli henfon tu ke? wallaweh!!

Sabihah said...

belum tau lg laa...huhuh...tunggu cik hubby je...ahaks...i terima je ape2 pun...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...