Jun 26, 2011

nak jalan2 lagi…

aku : u, ingat tak kite g redang tahun lepas bulan bape??

cik hubby : ingat..kite g bulan 7

aku : jom g lagi nak??kite g tido satu malam dah laa…g pagi, petang esoknya balik laa…nak??

cik hubby : nnt kite check jadual…best jugak tu

yahooo…aku suke…aku suke…eryna pun suke (mcm tau sgt je eryna suke..heheh)

semalam aku jenjalan kat pantai chendering..jgn tak tau ye, aku mmg suke pada pantai..suke sgt2..kalo dulu, ada problem je, aku pasti ke pantai..kalo tak caye, tanye kawan2 rapat aku..cuma masa belajar kat johor, aku tak jumpe cr pantai..hehehe

bile dah lama tenung pantai tu, teringat kat pulau redang….^_^ tu yang ajak cik hubby pegi tu…sukenye…cik hubby plak suke melayan aku…hehehe..sabo ajelaa…tp yang paling untung, miss eryna laa sbbnye die pegi goyang kaki..aku ngan cik hubby laa yang susah payah angkut die kemana saje..ye tak??hehehe..kalo laa bile die besar nnt die ingat sume nih…^_^

jom layan gmbar2 aku semalam…

5meh ikut abah…meh… 

2jap laa..eryna nak duduk nih… 

4agaknye ape yang eryna sebut tu???ombakkk…hehe 

1

3 jom jalan2…^_^

p/s : kalo sape2 yang nak tgk gmbar aku ke redang thn lepas…bukak laa entry ni ^_^

http://cksabihah.blogspot.com/2010/07/redang-island-on-30th-june-2nd-july.html

1 comment:

.m y z. said...

wahhh comelnya eryna! :D dlu2 ziema suka sngat pegi pantai. kampung pulak mmg depan pantai je. tapi since tsunami tak lama dulu, dah jadi trauma nak tengok pantai T__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...