Jul 12, 2011

Eryna with her new hobby

cuba teka..hehehe...

ok..mula2, korang ingat tak kejadian setahun yang lepas...kalo tak ingat, bukak SINI...ha...pasal camera tu rosak...jd, camera tu mmg aku simpan untuk simpanan dan tetiba, sikecik eryna dah pandai buka almari dan jumpe camera ni...

sejak jumpe camera tu, kemane saje dibawaknye...ada baik dan ada buruknye...buruk??sah2 laa umi yang sakit ati sbb menengok kamu konon2 amik gmbar lori sebelah time berenti kat traffic light...siap drebar lori tu senyum2 lagi...nak tergelak pun ada...tensen hokay..lebih2 lagi dlm kete..lansung tak bleh nampak ape2 kat luar kereta..sume nak amik gmbarnye..nampak lori, amik gmbar lori...nampak motor, amik gmbar moto...abah tgh bwk kete pun nak amik...kalo ada polis tunggu dekat simpang traffic light pun, siap laa polis tu...anak aku amik gmbar ko..hahaha

baiknye plak, dia dah tak usik camera aku yang dlm beg ni..siap ckp, yang dlm beg tu camera umi, yang kat tangan die camera eryna...chet...perasan...heheh..

sabo jelaa umi n abah dengan perangai kamu ni...hehehe...

1eryna with her new toy...mahai toy kamu nih eryna sayang ooi... 

2ok..amik laa gmbar ape2 pun..(pegang camera pun tbalik...hehehe) 

2

p/s : nnt besar, kamu nak jd jurufoto ke sayang??^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...