Aug 4, 2011

Terima Kasih Sayang

ingat tak entry INI yang pasal nk beli HP baru tu??

htc-desire-hd_thumb[2] gmbar dlm entry lepas...

mesti ingat kan??actually dah masuk 2bulan lebih dah aku pkai tepon baru...nak bcerita kat korang, rs malu..ye laa...kang ada yang kata aku menunjuk plak..tp skrg ni, most of my entry will publish by my HTC Desire HD..^_^

TQ Allah sbb bg rezeki lebih sket kat kami tahun ni...Alhamdulillah...TQ jugak buat cik hubby yang tak penah lupa kat wife die yang mengada2 ni...heheh...

jd skrg aku pkai 2hp...jgn ditanya kenapa aku pkai byk sgt...bukan rmai org tepon pun...nak dgr hp aku bbunyi sehari sekali pun susah..hahah...knape pkai 2??alaa...satu nombor tu ofis yang bg...nombor je ok...tepon beli sendiri..sape laa aku ni ofis nak belikan hp..hahaha...satu lagi of coz laa family punye..yang pelan 1+5 celcom tu..jd takde laa mbazir sgt...hehehe

jd HP lama tu aku letak simkad yang nombor ofis...yang baru ni aku letak yang family punye...^_^

2i love both my HP...mmuahh 

1HP dua beradik...hehehe 

terima kasih buat cik hubby...i tak mintak u beli pun..tp u yang beria2 nak hadiahkan untuk i..i terima aje..TQ sayang...

p/s : hp ni sebagai hadiah setahun tahun ni..jd, anniversary punye hadiah pun ni la..besday punye hadiah pun ni la...hehehe..^_^

4 comments:

sha my heart said...

Wah, best la hp canggih.. =)

Sabihah said...

Huhuhu

fariha said...

patut la skang makin rajin update blog. bagus2 satu kemajuan. hehe

uchnA said...

Same laa...hihihi..tp aku mls gop update blog...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...