Dec 26, 2011

Sakit tubuh

Agaknye dh lama aku tak g jalan jauh...tp weekend aritu mmg tak.lekat kat rumah pun..maybe sbb tu kot aku sakit tubuh ni..huhuhuh sabo ajelaaaa

Mlm jumaat tu cik hubby kene tahan kat wad...tuan.punye badan bukan sakit pun,org yang.meneman diwad yang sakit badan..hakhakhak...mane tak sakit...bukannye ada katil untuk aku...untuk pesakit ajelaa...hehehee...nak menyibuk pun tak muat katil...kecik betul katil kat KTS tu..huhuhuhu

Ari jumaat aritu mak mntua aku buat bubur asyura..yum yum...sempat jugak laa tolong kaco...penat jugak weh kaco tu..hehe..pengalaman baru..mane penah buat..hehehehe..lgpun baru je balik dr hospital,terus kaco bubur asyura plak...mane tak penat..kan?



Gambar amik dr mr.google..hehehe

Ari sbtu plak,aku g kerteh..tgk wayang...mls lg nk cerita pasal wayang tu..nnt2 laa...bleh?heheheh...penat jalan jauh plak..pegi tghari,balik mlm..pkul 2pagi baru smpai rumah..sbtu plak sibuk g jalan tgk baby..keje gile..hakhakhak...

3hari cuti lebih penat dr 5hari keje..mcamane tu..heheheh...



Gmbar eryna n bby cik yani (ahmad hadif rifqi)...

P/s : jeles tgk kawan2 branak...haishhh

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Betul, org yg meneman org sakit di spital yg selalunya sakit badan sebab kena tidur atas kerusi..hehehe...

Daddy Ziyyad said...

result ct scan suami mcm mana?

Sabihah said...

Hmm...doktor sahkan ketumbuhan tidak bahaya tp bleh mbesar...dia advice suh buang tp kami nk mintak 2nd opinion..nak cuba altenatif lain jugak...sbb operation tu ada risiko nya...huhuhu...tq for asking Dr. DZ...^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...